محتوای جدول

دلایل نیاز به وبسایت

بدون شک انقلاب جدید سیاره زمین انقلاب دیجیتال است و از نقطه شروع آن تا به کنون بیش از ۲ میلیارد وبسایت و بیش از ۸ میلیارد اپلیکیشن ساخته شده است که روز به روز به این ارقام افزوده می شود.

طبیعی است اگر شما هم با مشاهده این تغییرات، به این فکر افتاده باشید که با موج جدید همراه شده و خودتان یا کسب و کارتان را به شیوه‌های نوین دیجیتال و هوشمند به دیگران معرفی کنید.

در این راستا برنامه نویسان و طراحان برتر آژانس برندینگ ژ، به یاری افراد نیازمند خدمات شتافته‌‌اند و بستری را برای سفارش آسان و تحویل آسان طراحی وبسایت در نظر گرفته‌اند.

اما برای انتخاب دقیق تر خدمات، در ابتدا باید مروری داشته باشیم بر مباحث اولیه در زمینه طراحی وبسایت شخصی

 

وبسایت شخصی چیست؟

یک سایت شخصی، صفحه‌ای در دنیای اینترنت است که برای برندسازی شخصی یا معرفی خدمات شخصی طراحی می شود.

افراد می‌توانند رزومه یا بیوگرافی خود را در این صفحه بارگذاری کرده و به واسطه‌ی مهارت‌های خود با دیگر افراد ارتباط برقرار کنند یا حتی به بیان عقاید شخصی خود بپردازند.

 

 

کاربرد سایت شخصی

  • رزومه آنلاین

می‌توانید برای جلوه‌ی حرفه‌ای‌تر برای کارفرما در حین مصاحبه، در سایت شخصی رزومه خود را بارگزاری کنید.

  • پورتفولیو

ساخت پوتفولیو برای عکاسان، طراحان گرافیک، نویسندگان و بازاریابان محتوا تاثیر خوبی روی پرسونال برندینگ آن‌ها می‌گذارد. و توانایی و تجربه و مسیر حرفه‌ای آن‌ها را به مخاطبان نشان می‌دهد.

  • وبلاگ شخصی

وبلاگ صفحه‌ای است که افراد می‌تواند به عقاید، نظریات و اتفاقات روزمره‌ی خود بپردازند و از این طریق با مخاطب هدف خود ارتباط برقرار کنند. انتشار مداوم مطالب در وبلاگ به همراه رعایت اصول سئو به جذب مخاطب کمک می‌کند.

  • سایت شخصی برای نمایش

راه جذاب دیگر برای معرفی شما، ساختن صفحه‌ای است که با نمایش مهارت‌های شما در برنامه‌نویسی، طراحی و تصویرسازی بتواند شفاف‌تر توانایی‌های شما را به دیگران نشان دهد. این صفحات معمولا با تحرک و تعاملشان با مخاطب می‌توانند مشتریان را متقاعد کنند که چرا باید از توانایی‌های شما استفاده کنند‌.
این نوع وبسایت گزینه‌ی فوق‌العاده‌ای برای توسعه‌دهندگان، انیماتورها، طراحان UI-UX و گرافیستان است.

 

 

مراحل طراحی سایت شخصی

بررسی هدف و نیازهای یک صفحه شخصی

در این بخش دو موضوع مطرح می‌شود:
طراحی front-end و back-end

Front End: طراحی بخشی از وبسایت است که برای کاربر قابل دیدن است. مثل ظاهر صفحه‌.

Back End: طراحی بخشی از وبسایت است که کاربر آن را نمی‌بیند و شامل کد بوده و تمام ساختار و زیربنای وبسایت را تشکیل می‌دهد.

 

۱. در ابتدا باید هدفتان از راه‌اندازی صفحه‌ی شخصی را مشخص کنید. اینگونه است که طراح سایت می‌داند چه امکاناتی را برای این نوع از کاربری در صفحه‌ی شخصی‌تان قرار دهد.

۲. معماری صفحه شخصی که قرارگیری بخش‌های مختلف در کنار یکدیگر را مشخص می‌کند.

۳. ایجاد محتوای هر صفحه با رعایت اصول سئو

۴. پس از این مراحل که همان Front End است حال شما طرحی از صفحه دارید و طراح وبسایت باید برایتان کدنویسی انجام دهد (Back End).

۵. خرید دامنه که نامی است که در گوگل توسط جستجوگران سرچ می‌شود و هاست فضایی است که
اطلاعات صفحه شما روی آن بارگزاری می‌شود.

۶. حالا با وجود دامنه و هاست، مطالب صفحه روی هاست قرار می گیرند و مخاطب با سرچ در موتورهای جست‌وجوگر می‌تواند به صفحه شخصی شما برسد.

۷. معرفی و تبلیغ سایت شخصی
علاوه بر ساخت وبسایت شما باید محتوای جذابی را به صورت مکرر تولید کنید و به واسطه‌ی رعایت اصول سئو در گوگل و با سرچ کلمات کلیدی شناسایی شوید.